De oprichter

Maak kennis met Valentina

Mijn belangrijkste doel is om je mooiste momenten vast te leggen en je daarbij een speciaal gevoel te geven

Ik ben geboren en getogen in Cartagena, Colombia en heb de afgelopen 15 jaar in 3 verschillende landen gewoond. In december 2020 ben ik verhuisd naar Nederland. Deze reis zorgde ervoor dat ik altijd omringd was en ben door veel verschillende mensen en culturen. Dit is echt een traktatie die ik elke dag waardeer. En dit komt naar voren in mijn werk als fotograaf en in hoe ik elk individu waardeer: Kom zoals je bent.

Mijn doel is om de mooiste momenten van mijn klant op de beste manier vast te leggen. Ik hou van natuurlijk licht en gebruik dit veelvuldig in mijn foto’s. Ik ben gespecialiseerd in het portretteren van mensen in al hun vormen en maten.

Als ik niet aan het werk ben als fotograaf, ben ik te vinden in de sportschool,ncontent aan maken voor mijn andere merken of ik breng tijd door met mijn 3 kinderen en man.

Deze website geeft een sneak peak van mijn foto’s en stijl. Als je het leuk vindt en een fotoshoot wilt doen, kun je contact met mij opnemen via het contactformulier of per e-mail. Ik antwoord zo snel mogelijk en altijd binnen 1 dag. Ik spreek Spaans, Engels, Nederlands en Papiaments.

Denk je dat we goed bij elkaar passen?

Laten we samenwerken

Onze bedrijfsgegevens:

Valentina Brenters Photography
Neerloopweg 33
4814 RS
Breda

Kamer van Koophandel 82460906
BTW id NL003684626B23